Silent Discooo

In de straat of op kantoor,
jullie eigen Silent Discooo
evenement

Feestje? Bedrijfsborrel? Vrijgezellenfeest?
Voor maar €3 (inclusief BTW) organiseer jij je eigen Silent Discooo. Een leuke ervaring en geen overlast van de buren. De headphones hebben zelfs een bereik tot wel 500 meter. Ideaal dus voor een feestje thuis, op locatie of zelfs buiten! Ga voor kwalitatieve headphones. Boek en kijk direct wat het kost.
Zet ze op en dansen maar!

Het leuke aan Silent Discooo is
dat er verschillende muzieksoorten tegelijk kunnen worden afgespeeld. Onze Silent Discoo koptelefoons worden standaard geleverd met één zender en dus één kanaal voor €3 per headphone inclusief BTW. Gebruik maken van meerdere kanalen voor de hele Rood/Groen/Blauw ervaring? Dat kan dus! Geef dit aan bij het boeken hoeveel zenders je wenst.

Last-minute geen draaitafel?
Heb je wel een leuke DJ die plaatjes komt draaien maar ben je niet in het bezit van een draaitafel? No worries, wij verhuren een aantal DJ tafelsetjes. Geef dit aan bij het boeken onder vragen en opmerkingen.
Bekijk hier de tafels van onze partner

Opladers nodig?
Redenen voor nog meer feestjes? Je kunt ook extra opladers huren om zo meerdere dagen gemakkelijk te kunnen feesten. Bij het boeken vink de optie aan: Voeg opladers toe aan bestelling.

Spoedbezorging?
We bezorgen standaard voor een regulier tarief door heel Nederland. Mocht jouw Discooo nu spoed hebben kunnen we altijd kijken naar mogelijkheden in jouw boeking. Geef dit aan bij het boeken en reserveren.