Silent Cinema

Riceboy
Sleeps

Zondag: 24/09/2023
11:30u

Wenneker
Cinema te Schiedam

Een prikkelarme filmvoorstelling aangeboden door hersenletsel.nl en Wenneker Cinema door middel van onze silent headphones


11:30u
Wenneker Cinema
Zondag
24/09/2023

[ Canada, 2022, 117 minuten ] (zonder pauze)
Regie: Anthony Shim
Met: Ethan Hwang, Choi Seung-Yoon, Dohyun Noel Hwang

Waar gaat de film over?
Alleenstaande moeder So-Young brengt haar puberzoon Dong-Hyun groot in de buitenwijken van Canada. Hoewel ze voortdurend wordt geconfronteerd met culturele uitdagingen, is ze ervan overtuigd dat het leven hier meer te bieden heeft dan in Zuid-Korea. Maar Dong-Hyun wordt steeds nieuwsgieriger naar zijn Koreaanse afkomst en in het bijzonder naar zijn overleden vader. Als ze door onverwachts nieuws terugkeren naar Zuid-Korea, komen ze eindelijk weer in aanraking met hun roots en is het tijd om trauma’s uit het verleden onder ogen te komen.

Een prikkelarme filmvoorstelling:
Editie #02
Beste mensen,

Graag bieden we een tweede editie aan voor een prikkelarme filmvoorstelling in samenwerking met Wenneker Cinema te Schiedam en Hersenletsel.nl.

Een “prikkelarme” filmochtend in het Wennekerpand te Schiedam. De bioscoopzaal en de aanwezige horeca zijn beschikbaar alleen voor ons. Er is personeel aanwezig dat op de hoogte is van onze aandoening(en). Geluid en zaallicht zal aangepast worden naar de gemiddelde smaak. Natuurlijk kunnen we niet met alles rekening houden, maar volgens ons zijn dit de twee voornaamste prikkels, afgezien van de zakken popcorn, zakken chips en borrelend koolzuur van de Cola of Fanta.

We horen graag of je meegaat en of je partner en/of begeleiding meekomt met dit uitje en of je lid bent van Hersenletsel.nl. Laat vóór XX september 2023 via info.nah.club@gmail.com weten aan ons, Pia en Herman, of je komt meegenieten van de film op zondag 24 september 2023. Vul hieronder het inschrijfformulier in.

Tot dan! Wij hebben er zin in!

Groet, Laura, Pia en Herman

Schrijf je hier in

Zo ben je zeker van een filmkaartje en een koptelefoon

  • Kosten: €5,25 p.p (+€0 voor een headphone alleen deze editie)
  • 24 september 2023
  • 11:30 – 01:00
  • Locatie: Schiedam, Wenneker Cinema
  • Exclusief: 30 headsets beschikbaar

Stap 1 van 2
Meerdere opties hierboven mogelijk om aan te vinken. Wij bieden gratis bij deze voorstelling de optie voor het gebruik van een hoofdtelefoon. Zo kun je individueel het volume van de film zelf bepalen.
Als u lid wordt kunt u voor de helft van de prijs meegenieten. Om lid te worden kijkt u op Hersenletsel.nl
0,00 €

Met trots aangeboden door
Hersenletsel.nl, Wenneker Cinema en Silent Discooo