Zo werkt het

In 5 stappen

Stap 1. Reserveer jouw discooo

Reserveer via de website jouw eigen silent disco. Bij de borg aanbetaling reserveer je ook gelijk jouw bestelling. Het resterende bedrag mag achteraf, als het pakket weer bij ons binnen is.

Stap 2. Ontvang het op jouw locatie

Ontvang jouw oranje silent discooo pakket netjes op tijd aan huis of op lokatie. We zorgen dat de levertijd natuurlijk altijd eerder is dan jouw ‘partytime’.

Stap 3. Party time!

  1. Zet de zender aan en sluit deze aan met de meegeleverde kabel op jouw muziekbron (telefoon, laptop, computer of DJ apparatuur).
  2. Zet je Silent Discooo headphone aan. Kies het juiste kanaal en regel zelf het volume.
  3. Speel de leukste tunes af, enjoy 🙂

Stap 4. Retourneer het bij de post

In de oranje kist bevinden zich 2 nieuwe tie-wraps om de kist weer af te sluiten na gebruik. Breng de kist dan naar een postpunt waar zij aan de balie weer een nieuw label printen en plakken. Je hoeft dan alleen met je mobiel onze QR-code te laten zien die je per mail van ons ontvangt. Gegarandeerd géén gedoe.

Stap 5. Gemakkelijk achteraf betalen

Zodra het pakket weer terug bij ons aangekomen controleren we het geretourneerde en maken we schoon. Vervolgens sturen we per mail het resterende bedrag van de betaling om te voldoen.

De headphones bevatten 3 kanalen, rood, blauw en groen.

Vragen?

Wat zit standaard in een pakket?

Onze pakketten bevatten naast het aantal bestelde koptelefoons en zenders ook alle benodigde audiokabels voor het aansluiten op telefoon, tablet, laptop, stereo of mengpaneel.
Let op: verloopstekkertjes voor het aansluiten op een telefoon zonder audio-ingang worden niet standaard meegeleverd.

Hoeveel zenders heb ik nodig?

Bij onze pakketten leveren wij minimaal 1 zender of maximaal 3 zenders. Zo kun je zelf maximaal 3 kanalen(zenders) inrichten om zo met de headphones te switchen. De kleuren geven het kanaal aan waar je naar luistert. Denk aan bijvoorbeeld twee LIVE DJs, en een extra spotifylijst. Dit is simpelweg met een aux-kabel te connecten tussen een zender en jouw muziekbron.

Hoe wordt het pakket verstuurd? En retourneren?

De koptelefoons versturen we tezamen met de zenders en kabels per post in stevige kisten. Na afloop van de huurperiode kan je de eerstvolgende werkdag het pakket (kosteloos) afgeven bij een postpunt met onze meegeleverde QR code. Deze kun je digitaal tonen aan de balie waar ze vervolgens een nieuw label printen en deze plakken op de oranje kist. Zo heb jij géén gedoe. In verband met levertijd is het dan ook wenselijk om minimaal 10 dagen voorruit te reserveren.

Wanneer wordt het pakket verstuurd?

We versturen het Silent Disco pakket zodanig dat het minimaal een dag vantevoren aangekomen is, zodat je in de aangegeven huurperiode zorgeloos gebruik kunt maken.

Wat als ik niet thuis ben?

Geef met je bestelling aan of je de koptelefoons bij je thuis wil laten afleveren of bij een ophaallocatie bij je in de buurt. Wij communiceren netjes bij welk (en hoe laat het bij een) ophaalpunt geleverd zal worden met een track&trace code.

Is het geschikt voor een verjaardagsfeestje?

Jazeker! Vanaf 20 headphones kun je al een te gekke silent disco geven. Bovendien kun je netjes aangeven wat je wensen zijn en denken we graag met je mee voor de kids!

Goede prijs/kwaliteit?

Onze Silent Disco Koptelefoons zijn van hoge kwaliteit voor het gebruik op festivals en muziekevenementen. Dit betekent dat onze koptelefoons tegen een stootje kunnen, maar liefst 500 meter bereik hebben, er kraakhelder geluid uit, ontzettend comfortabel zit rond de oren én met natuurlijk de bekende gekleurde lampjes. We hebben een flinke voorraad, vandaar de mooie prijs.

Ruizen de koptelefoons?

Onze Silent Disco Koptelefoons horen niet te ruizen. Echter is het mogelijk dat er ruis ontstaat tussen de zender en de koptelefoons als de instellingen niet goed staan. Zorg bij het gebruik dat zowel de zender op bijvoorbeeld kanaal 1 staat, als zowel de koptelefoon. Je kunt bijvoorbeeld ruis horen bij het instellen van de zender op kanaal 1 en de koptelefoon op 3. Als je dezelfde koptelefoon op kanaal 2 instelt hoor je helemaal niets. Ze worden allemaal grondig gecontroleerd voordat het verzonden wordt aan jou. Denk ook aan andere apparaten die zenden. Dit kan ook ruis veroorzaken in de ether. Mobiele telefoons zijn geen probleem.

Niet tevreden?

Laat het ons op tijd weten en dan zoeken we altijd naar een oplossing.

Kan ik nog wijzigen na boeken?

Ja dat kan! Voor een bestelling met bezorging geldt er een termijn van 7 dagen. Voor een bestelling bij afhalen geldt er een termijn van 48 uur.
Kosten betreft de 50€ borg vooraf in verband met het vastzetten van een reservering.

Stap–voor–stap uitgelegd

Zit er een handleiding bij?

Als je de oranje kist openmaakt, spreekt het voor zich. Het is namelijk een kwestie van twee stekkers aansluiten op de zender. Éen voor stroom en de ander op jouw geluidsbron (telefoon/dj set). Vervolgens pak je een headset en zet je deze aan met de power-knop ‘et voila er is muziek’!

Hoe lang gaat de accu van een koptelefoon mee?

De accu gaat ongeveer 8 uur mee, meer dan voldoende voor een mooi feest! Huur je voor meerdere dagen dan sturen wij ook opladers mee. Wij controleren en laden ze altijd netjes 100% op.

Hoe regel ik de muziek?

De muziek kun je helemaal zelf regelen! We leveren naast de koptelefoons ook de audiokabels bij waarmee je de zender(s)  onder andere kan aansluiten op een telefoon, tablet, laptop, stereo, mengpaneel of andere DJ-apparatuur. Wil je nog een stapje verder? Wij kunnen ook een DJ met gekozen muziekstijlen voor jou regelen. Geef je wensen door bij het reserveren en we denken graag met je mee. Check onze concepten voor een voorzet.

Informatie over betaling

Hoe kan ik betalen?

We werken op basis van offerte en factuur. Nadat we jouw reservering behandelt hebben graag de €50 borg vooraf betalen door naar de betreffende rekeningnummer over te boeken. Zo is de reservering gegarandeerd. Dit wordt na jouw reservering per mail en op de website netjes nog uitgelegd.

Wat gaat het kosten?

Hetgeen wat je betaalt bij ons is het Silent Discooo Pakket. Deze oranje kist bevat een aantal standaard ingrediënten en de prijs hangt samen met het totaal aantal gekozen koptelefoons. Vooraf via het reserveren zie je netjes wat de prijs wordt (inclusief btw). Daardoor zul je nooit voor verrassingen komen te staan. De zenders, aansluitkabels en het retour label zijn bij de prijs inbegrepen zoals vermeld. Wij wensen jullie veel dansplezier!

Showcare?

Silentdiscooo is onderdeel van Showcare. Showcare levert licht, geluid en video producties op maat. Zij verzorgen het volledige audiovisuele aspect van uw evenement en leveren daar alle benodigde materialen, expertise, technici en voorbereidende middelen voor. Binnen de dienstverlening valt ook ontwerp, losse verhuur van apparatuur en dus ook silent discooo.